La Borsa de Subproductes de Catalunya és una plataforma virtual i gratuïta de compravenda o intercanvi de subproductes i residus entre empreses impulsada pel Consell de Cambres de Catalunya i la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya. El seu objectiu és promoure la recuperació i reintroducció de materials a les cadenes productives aconseguint d’aquesta manera complir amb l’objectiu principal de l’economia circular; mantenir els materials el màxim temps possible en els cicles productius.

 

L’ús de la borsa de subproductes permet negociar amb altres empreses i reduir el cost de la cerca de solucions per als teus residus i primeres matèries.

Des de Creacció i Consell Comarcal, juntament amb les oficines de promoció econòmica d'Osona hi col·laborem com a entitat PortaResiduRecurs agrupant les ofertes i demandes pròximes a la comarca per a facilitar la identificació de possibles operacions de compravenda entre empreses a escala local i fomentar la proximitat de les transaccions.

Concretament es prioritza treballar amb els següent materials:

  • Fusta de palet, de caixes de mobles (lacada o vernissada)
  • Paper cartró de qualitat, brut o mixt amb plàstics
  • Plastic film, dur de caixes, mixt per a valorització energètica o per a la fabricació de mobiliari
  • PVC tubs i altres
  • Greixos 
  • Porex
  • Altres tipus de plàstics 
  • Olis usats o semi-usats de motor i olis de cuina
  • Assimilables a domèstic


Si sou una empresa de la comarca d'Osona que esteu interessats a publicar una oferta dels vostres residus o subproductes o una demanda de primera matèria industrial us animem a fer-ho. Aquesta borsa classifica les ofertes i demandes i prioritza la proximitat geogràfica. Recordar que que els resultats són visibles a tot Catalunya.

Consulta les últimes ofertes aquí.
 

Quins passos heu de seguir?

⟶ Si no teniu usuari us podeu registrar aquí.

⟶ Si ja teniu un compte creat inicieu una sessió fent click aquí

⟶ Un cop disposeu d'un compte i hagueu entrat a la plataforma podeu publicar les ofertes de residus o subproductes i demandes de matèria primera.

Com a usuaris avançats podreu publicar ofertes, veure qui hi està interessat i contactar-hi. També podreu veure les dades de contacte d’altres anunciants, intercanviar missatges i tancar acords.  Les dades de contacte dels usuaris anunciants són confidencials, custodiades pel Consell de Cambres de Comerç, i únicament accessibles de manera recíproca per altres usuaris avançats.

⟶ Consulta la borsa de subproductes i matèries primeres

⟶ Veure Ofertes

Registra't a la borsa