POLÍGONS DE VIC

Al municipi de Vic hi ha 9 zones de polígons industrials que estan organitzats amb tres associacions de polígons:

AINEV-Associació Industrials Nord Est Vic: Inclou els polígons de Malloles, el Bruguer i les Casassas. Contacte: ainevvic@gmail.com
 

A.P. VIC- Associació d'empresaris dels polígons Vic Nord: Inlclou els polígons de Sot dels Pradals, Mas Beuló, Mas d'en Prat i el Coll de Vic. Contacte: poligonsvicnord@gmail.com


PAE- Associació Empresaris PAE Osona: Inclou els polígons del PAE Nord i el PAE Sud. Contacte: infopaevic@gmail.com

 

 

#mapa_associacions

 

 

El municipi compta amb la Taula de polígons, popularment anomenada "esmorzars de polígons", que fa més de 10 anys que celebrem el primer dijous de cada mes. La Taula és un instrument per potenciar la col·laboració público-privada. Hi participem l'Ajuntament de Vic, Creacció i les tres associacions de polígons de Vic.

 

Què fem a les Associacions?

 

  • Gestió mancomunada: vetllem per promoure propostes conjuntes per a la millora dels polígons de Vic
  • Gestió de la seguretat: projecte per la instal·lació de càmeres de videovigilància juntament amb la Guardia Urbana. Servei de vigilància amb rondes als polígons de Malloles, Bruguer i Casassas, la resta de zones està en període d’estudi.
  • Millora de la mobilitat: contacte directe amb l’àrea de mobilitat de l’Ajuntament de Vic per treballar conjuntament amb pel seu bon funcionament. Per exemple: circulació de vehicles, carrils bicicleta, sentits de circulació, aparcaments de tot tipus, senyalitzacions, incidències, etc. 
  • Vetllem pel manteniment de l'àrea industrial: jardineria, calçades, neteja, enllumenat, senyalització i alertar de comportaments incívics.
  • CONNEXIONS: Contacte directe amb l’Ajuntament de Vic amb la regidoria de promoció econòmica, àrea de manteniment, mobilitat i promoció econòmica de Vic (Creacció) i les dues associacions de PAEs més que hi ha a Vic---> 1r dijous de cada me
  • Vetllem per les persones i la seva salut: col·laborem amb el projecte de "Vic, ciutat cardioprotegida" posant a disposició de la via pública desfribil·ladors privats.
  • Treballem per millorar la competitivitat de les empreses: escoltem les necessitats de les empreses i vinculem amb Creacció amb serveis d'acompanyament. Per exemple, hem col·laborat per la creació grup de compra d’energia elèctrica.
 
ASSOCIA'T!
 

NOTÍCIES