El directori empresarial és una eina que Creacció posa al servei del teixit empresarial de la comarca amb la voluntat de facilitar el coneixement i la interconnexió entre les empreses.

El  Directori agrupa a totes les empreses i els professionals dels sectors industrials d’Osona de les que es disposa d’informació. Hi trobareu més de 4.000 empreses que representen el 70% del total de les empreses d’Osona.

S'adreça, de manera preferent, a empreses amb voluntat d’escalabilitat, de creixement o d’industrialitzar el producte o servei ofert. En aquest sentit les empreses que en formen part poden també incorporar-se a les comunitats, definides com espais de relació que actuen com a generadors de  sinergies i oportunitats entre empreses.

CERCA UNA EMPRESA

DÓNA D'ALTA LA TEVA EMPRESA

El directori empresarial és una oportunitat per fer conèixer la vostra empresa.Aprofiteu-la! Si teniu una empresa ubicada a la comarca d’Osona, i no trobeu les vostres dades en aquest Directori però voleu figurar-hi. O bé, hi consteu però voleu modificar les dades existents, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el formulari.

He llegit, entès i accepto la Política de Privacitat.